Top_Images_Small_SH_Logo_Mobile
Top_Images_Small_SH_Logo

Schiphol

Logo’s voor interne afdelingen Schiphol en het Apoc

Samenvatting

In mijn tijd bij Schiphol was ik voornamelijk bezig met User Interfaces voor het product "Wilbur" maar als er tijd was vroegen mensen me graag voor andere dingen, zo ook voor een aantal logo's.

Rol

Visual Design / Logo Design / Animatie / UI

Jaar

2018 - 2020

Bedrijf

Schiphol (Freelance)

Today_01

Schiphol Today

De Schiphol Today app geeft de floormanagers real-time informatie en een duidelijk overzicht van de werksituatie per dag. De app biedt: een duidelijke briefing, inzicht in de to do’s van de dag en tools om het werk zo goed mogelijk uit te voeren.

Today_02
Today_03
Aap_01-1

Airport & Airline Performance

Deel van de Digital afdeling van Schiphol, voornamelijk verantwoordelijk voor Schiphol’s custom build realtime dashboard Wilbur voor de belangrijkste regiecentra's op de luchthaven.. Om grip te krijgen op het gehele operationele proces op Schiphol en te zorgen voor efficiënte, transparante en veilige processen. En de verbetering van de on-time performance.

Aap_02-1
Aap_03-1
Aap_04-1
DT_01

Deep Turnaround

Om het omdraaiproces op de luchthaven te verbeteren en voorspelbaarder te maken, heeft Schiphol Turnaround Insights ontwikkeld. Met behulp van deep learning technologie worden camerabeelden van de vliegtuigopstelplaatsen (VOP’s) vertaald in bruikbare data. Deze data, die de verschillende deelprocessen, zoals tanken, pushback, schoonmaak en catering, inzichtelijk maakt, gaat ons helpen om vertragingen te voorspellen en te voorkomen.

DT_02-1
DT_03
DT_04
SAB_01

Smart Assets & Buildings

Wij zorgen voor optimalisatie van het gebruik van assets en energie voor digitale producten en diensten.

70.000 sensoren

SAB_02
SAB_03
SAB_04
DDA_01

Digital, data & analytics

Schiphol verzamelt een enorme hoeveelheid data uit sensoren, vluchtbewegingen, camerabeelden en informatiesystemen. Het expertisecentrum Data & Analytics beheert deze data en helpt de organisatie meer data gedreven te werken.

DDA_02
DDA_03
DDA_04
Apoc_01

Airport Operations Centre

Het APOC oftewel het Airport Operations Centre gevestigd in het World Trade Center heeft als doel het steeds ingewikkelder wordende logistieke proces van onze luchthaven, in nauwe samenwerking met andere betrokken partijen, beter te kunnen besturen. Zo blijft Schiphol er voor zorgen dat vliegtuigen op tijd vertrekken.

Apoc_02
Apoc_03
Apoc_04

ANDER WERK

load-more-button